Både Randers og AaB havde chancer til mere, da holdene søndag eftermiddag spillede 2-2 i Randers.

Randers og AaB spillede søndag 2-2 i Randers i Superligaen.

Begge hold var foran undervejs i opgøret, og kampen vil formentlig blive husket for masser af chancer til begge hold, som til tider spillede flot fodbold.

AaB's jubel ved 0-1 ved Rasmus Thellufsen under superliga-kampen Randers FC – AaB på BioNutria Park i Randers søndag 2. september 2018. (Foto: NORDE ERNST VAN/Scanpix 2018) Foto: NORDE ERNST VAN

Med det ene point rykker AaB op på tredjepladsen i Superligaen, og Randers avancerede ligeledes i tabellen.

Kronjyderne er før rundens øvrige kampe nummer syv.

en alvorligt skadet Jakob Blåbjerg fra AAb 02 September 2018. Superliga fodbold Randers FC vs AAB på Bionutia park i Randers. Foto: NORDE ERNST VAN

Efter en fejlfyldt indledning på kampen kom der for alvor gang i løjerne, da stadionuret rundede de 10 minutter. Gæsterne var først til at blive farlige.

Philipp Ochs serverede efter et flot angreb bolden for kantspiller Rasmus Thellufsen, som køligt bragte AaB i front.

Søndag 2. september 2018. Superliga-fodbold Randers FC – AaB. På BioNutria Park i Randers. Foto: Ernst van Norde

Randers kom dog hurtigt til sig selv, og på blot to minutter fik hjemmeholdet vendt kampen på hovedet.

Først bragte midtbanespilleren André Rømer balance i regnskabet med et brag fra distancen, og få øjeblikke senere kom Randers så i front.

Randers' Saba Lobzhanidze (23). Superliga-fodbold Randers FC – AaB. På BioNutria Park i Randers søndag 2. september 2018. (Foto: Ernst van Norde/Scanpix 2018) Foto: Ernst van Norde

Kevin Conboy fandt med følt indlæg den lille offensivspiller Saba Lobzhanidze, som headede Randers på 2-1.

Randers havde efter føringsmålet fin kontrol med kampen, selv om hjemmeholdet overlod store dele af initiativet til gæsterne.

Anden halvleg åbnede med et friskt forsøg fra Saba Lobzhanidze, men Jacob Rinne fik afværget i AaB-målet.

AaB's jubel ved 0-1 ved Rasmus Thellufsen under superliga-kampen Randers FC – AaB på BioNutria Park i Randers søndag 2. september 2018. (Foto: Ernst van Norde/Scanpix 2018) Foto: NORDE ERNST VAN

Herefter overtog AaB igen.

Da der var spillet 68 minutter, gav det pote. Efter flot forarbejde af Kasper Kusk sparkede Oliver Abildgaard resolut bolden i kassen til 2-2.

Randers havde flere muligheder for at vinde kampen. Først headede Kasper Enghardt på stolpen efter 78 minutter, og godt fem minutter senere brændte angriber Emil Riis tæt under mål.

Randers' Erik Marxen (tv.) og AaB's Tom van Weert (th.) under superliga-kampen Randers FC – AaB på BioNutria Park i Randers søndag 2. september 2018. Foto: NORDE ERNST VAN

Efter landsholdspausen skal Randers til Farum og møde FC Nordsjælland, mens AaB hjemme tager imod Vejle.