Efter 10 kampe uden sejre og med en samlet pointhøst på ét point lykkedes det tirsdag aften for FC Vestsjælland at få en tiltrængt succesoplevelse ved at vinde 2-1 over OB i Odense.

En sejr, der samtidig gør, at FC Vestsjælland smider en redningskrans ud efter overlevelse i Superligaen. Holdet har nu 'kun' syv point op til OB på 10.-pladsen.

Cheftræner Michael Hansen var glad men realistisk efter gevinsten i Odense.

»Det var selvfølgelig rart at få tre point mod det hold, der ligger tættest på os. Vi kigger selvfølgelig på tabellen, men vi er stadig langt fra. Der er stadig en kæmpe opgave foran os,« sagde Michael Hansen til TV3 Sport efter kampen..

Vestsjællænderne havde op til kampen arbejdet koncentreret med især en facet af spillet.

»Vi havde kigget meget isoleret på vores forsvar efter fem nederlag i træk. Det var temaet for os i landskampspausen,« fortalte Michael Hansen, der ellers måtte se sit mandskab komme bagud efter blot fire minutters spil.

Men på mål af Rasmus Festersen og Apostolos Vellios i indledningen af anden halvleg lykkedes det altså gæsterne at hive tre livsvigtige point i land.