FC Nordsjælland har ansat islandske Ólafur Kristjánsson som ny cheftræner for den kommende sæson.

Kasper Hjulmands stærke fokus på talent-arbejde og en boldbesiddende strategi skal leve videre i FC Nordsjælland, selvom FCN-træneren stopper efter indeværende sæson.

Det bliver med islandske Ólafur Kristjánsson med fortid som spiller og assistenttræner i AGF, der forlader islandske Breidablik efter sæsonen for at tage et skridt op med Farum-klubben.

- Ólafur Kristjánsson er en træner, som på mange måder står for det samme, som vi gør i FC Nordsjælland. Han har i en mindre klub for relativt få midler formået at skabe store og flotte resultater både nationalt og internationalt via talentudvikling og offensivt, angrebslystent possesion-fodbold. Han har således med sit hold vundet både mesterskab og pokaltitlen, lyder det fra klubejer Allan K. Pedersen.

Ólafur Kristjánsson fortæller i en pressemeddelelse:

- Jeg er begejstret for FC Nordsjælland som fodboldhold og som organisation. Den måde, man på egne præmisser har skabt resultater på og uden for banen er en kæmpe inspiration, og jeg glæder mig enormt til, at være med til at videreudvikle klubben, spillet og spillerne. Jeg har kæmpe respekt for det arbejde, Kasper Hjulmand har gjort og gør i FCN, og min ambition er, at videreudvikle på det arbejde.