FC Nordsjælland spillede sig op på andenpladsen i Superligaen efter sejr på 4-2 over AGF.

Randers FC fik et enkelt point, da de torsdag spillede uafgjort mod OB, og det gav FC Nordsjælland muligheden for at spille sig på andenpladsen i Superligaen fredag eftermiddag.

Og den mulighed tog de forsvarende mestre imod. FC Nordsjælland vandt 4-2 over AGF på hjemmebanen i Farum i en kamp, hvor begge hold viste særdeles usikkert forsvarsspil.

Sejren til FCN betyder, at Farum-holdet bringer på andenpladsen med 42 point. Et point mere end sæsonens overraskelse, Randers.

I første halvleg sad hjemmeholdet på det meste, og det var således helt fortjent, at Søren Christensen og Joshua John begge scorede. Sidstenævntes mål var et veludført langskudsmål. Sådan et mål, som man som fodboldfan bliver glad af at se på.

AGF mødte anderledes aggressivt op til anden halvlegs begyndelse. Først burde Anders Kure have headet bolden i mål på et fremragende indlæg fra Mikkel Kirkeskov. Kort efter kæmpede Stephan Petersen sig igennem FCN-forsvaret og bankede bolden i mål mod sit tidligere hold. 2-1.

Det lovende spil fra AGF blev dog spoleret efter en times spil, da håbløs AGF-opdækning på et frispark sørgede for, at lille Morten Nordstrand kunne heade bolden i mål.

Et par minutter senere gik det helt galt for AGF, da Søren Christensen blev prikkede bolden over stregen til 4-1. På få minutter blev håbet om point til aarhusianerne vendt til opgivenhed.

Stephan Petersen gav AGF et trøstemål til 4-2, men tættere kom AGF ikke.

FC Nordsjælland er dermed tilbage på andenpladsen i Superligaen, men holdet har dog fortsat langt op til FC København på førstepladsen. 14 point er der mellem FCN og FCK.

AGF ligger placeret på 5. pladsen med 33 point. To point færre en AaB på 4. pladsen.