Da der mandag var guldduel mellem FC Midtjylland og Brøndby, tonede DM-pokalen frem på skærmen.

Den stod i lobbyen på det midtjyske stadion, og på den sad et rødt stykke tape. Det røde stykke tape markerede Brøndbys seneste mesterskab i 2005, og det blev genstand for en lille snak i TV3 Sport-studiet.

Snakken gik på, om der var tale om lidt spas fra de midtjyske værter, der ønskede at drille konkurrenterne fra Brøndby. Men nu beklager TV3 Sport episoden.

»Det viste sig imidlertid senere mandag aften – desværre først efter både kamp og studieprogrammer – at det ikke var FC Midtjylland, der havde understreget Brøndbys seneste mesterskab med tape, men en af TV3 Sports egne produktionsfolk på kampen,« lyder det fra tv-stationen i en pressemeddelelse.

FC Midtjylland bekræfter, at de har rettet henvendelse til tv-stationen i forbindelse med episoden, som de blev opmærksomme på under kampen.

»Pokalen står fremme til alle vores hjemmekampe. Det er en tradition, når vi har pokaler i huset. Så stiller vi dem frem, så vi kan dele dem med vores interessenter, fans og sponsorer. Men den lille gimmick med Brøndby var vi altså ikke en del af,« fortæller Mads Hviid Jakobsen, der er presseansvarlig hos de forsvarende mestre.

Også på de sociale medier blev episoden bemærket.

»Det fik vi tæsk for på Twitter - som om at det var os, der havde prøvet at skjule, at Brøndby har vundet pokalen. Eller provokere dem ved at vise, hvor lang tid siden det er, at de har vundet DM,« fortæller han.

Mads Hviid Jakobsen så optakten, hvor det blev sagt, at midtjyderne havde lavet en lille provokation mod Brøndby, og herefter tog den midtjyske klub fat i produktionsholdet.

»Den var måske lige lidt over grænsen, siger vi. Det kunne være fint, hvis de lige kunne præcisere, hvordan forløbet egentlig var. Og der lægger de sig fladt ned og siger undskyld. Vi har ikke forlangt, at de bringer et dementi, men vi synes, det er fint, at sagen er blevet præciseret,« lyder det fra den presseansvarlige.

Hos TV3 forklarer de, at de også i aften inden Superliga-kampen giver en undskyldning.

»Det var en fin og sjov gimmick af FCM at byde Brøndby velkommen i Herning ved at stille DM-pokalen frem, og derfor tog vi det også op, som en del af vores optakt, da vi blev opmærksomme på det. Men det er selvfølgelig ikke i orden, at TV3 Sport ender med at være ansvarlige for at twiste gimmicken yderligere. Det bærer TV3 Sport ansvaret for, og det beklager vi,« lyder det til slut i pressemeddelelsen.