FC Midtjyllands jagt efter en ny træner er sat ind.

Et navn, der er i kikkerten hos de ambitiøse midtjyder, er, ifølge B.T.-podcasten 'Transfervinduet', skotske John Kennedy.

Den 38-årige træner har i de seneste tre år været assistenttræner i Celtic, hvor han en kort overgang også var midlertidig cheftræner i en periode i 2021.

John Kennedy har tilbragt det meste af sit fodboldliv i den skotske storklub, hvor han både har været spiller, scout, first team coach og senest assisterende manager under Ange Postecoglous ledelse.

Foto: RUSSELL CHEYNE
Vis mere

Ifølge 'Transfervinduet' skulle skotten være interesseret i at lande sit første cheftrænerjob i FC Midtjylland, hvis klubben ønsker at lave en aftale.

Det er uvist, hvor konkret interessen er, men muligheden og trænerkandidaten undersøges af midtjydernes sportslige ledelse, som i juli fyrede Bo Henriksen.

Den danske træner nåede kun at stå i spidsen for Ulvene i lidt over et år, inden han blev fyret efter en sæson, som gav sølvmedaljer og en pokaltitel.

»Vi har ikke taget det næste skridt spillemæssigt, og vi har ikke fået det udtryk på banen, vi havde håbet,« lød det efter fyringen fra direktør Claus Steinlein, som nu måske øjner muligheden for at hente FCMs første udenlandske træner.