FCKs Kenneth Zohore er i tæt kontakt med sin berømte grandonkel, Didier Drogba fra Chelsea.

Det kan godt være, at Kenneth Zohore ikke er fast mand i FC København, men den 17-årige angriber får god vejledning uden for banen, og den kan bringe ham i spil som ny makker til Dame N’Doye inden længe.

For Zohore er grandnevø til superstjernen Didier Drogba, og da han sammen med FCK var på besøg i London til returopgøret i Champions League 1/8-finalen mod Chelsea, fik Kenneth Zohore noget mere værdifuldt med hjem end en trøje fra Drogba. I bagagen lå både et telefonnummer og en mailadresse til den verdenskendte Chelsea-spiller, og begge dele er efterfølgende taget flittigt i brug.

- Vi har snakket meget sammen allerede. Meget af det forgår mest gennem min far, men det er da lidt sjov at snakke med ham, selvom han jo er et menneske ligesom alle andre, siger Kenneth Zohore til sporten.dk

Kenneth Zohores mor er fra Danmark, mens hans far er fra Elfenbenskysten. Det er faderens mor, der er kusine til Drogbas mor, og på den måde er familierelationen skabt. Muligvis lidt langt ude i leddet, men det kan Kenneth Zohore være fuldstændig ligeglad med. Nu er han på fornavn med Didier Drogba, og den situation kan han drage nytte af på lidt længere sigt.

- Jeg vil gerne bruge ham som mentor og ringe til ham for at spørge om råd. Det kunne helt sikkert være godt for mig. Hans onkel hjalp ham med at komme frem, og ham snakker jeg også en del med. Man kan jo lige så godt arbejde sammen, når vi nu er i familie, siger Zohore.

Den unge FCK-angriber blev den næstyngste spiller i Champions Leagues historie, da han debuterede i turneringen sidste år den 20. oktober ude mod Barcelona. På det tidspunkt var Zohore kun 16 år og 261 dage. Så talentet er uden tvivl tilstede, nu handler det bare om at bevare begge ben på jorden og arbejde hårdt til dagligt i FC København.

- En gang imellem kan det godt være svært at bevare tålmodigheden, fordi jeg glemmer lidt, at jeg er så ung, når jeg er meget sammen med resten af de her ældre spillere. Så når jeg tripper for at starte inde, så skal jeg lige slå koldt vand i blodet og huske, at jeg altså kun er 17, siger Kenneth Zohore.

FCKs nye svenske cheftræner, Roland Nilsson, har givetvis ikke Zohore som sit førstevalg til angrebet i den kommende sæson. Andet ville også være mærkeligt med konkurrenter som N’Doye og Santin, der i sidste sæson scorede 42 mål tilsammen i Superligaen - og begge er allerede kommet på tavlen i første runde i denne sæson. Men mindre kan også gøre det.

- Hvis jeg får samme spilletid som i sidste sæson, så er målet at score fem til syv mål. Det vil være godkendt, siger Zohore.