Hos FC København har man ikke meget tilovers for den video, der lørdag har aften har spredt sig som en steppebrand på de sociale medier.

Her ser man, hvordan grupperinger mellem FC København og Brøndby IF støder sammen på Glostrup Station dagen inden det store derby, der spilles søndag eftermiddag.

På videoen kan man blandt andet se, hvordan en ældre kvinde bliver væltet omkuld midt under urolighederne, der eskalerer lynhurtigt, hvor flere personer bliver ramt af slag og spark.

Til B.T. skriver FC Københavns kommunikationschef Jes Mortensen følgende om episoden:

»Vi har set de samme klip og hørt, hvad politiet siger om et tilsyneladende koordineret sammenstød mellem de to grupper. Det er komplet idiotisk og utilstedeligt – ikke mindst når tilfældige forbipasserende kommer i klemme i det. Det tager vi skarp afstand fra, og vi vil selvfølgelig bidrage til politiets arbejde bedst muligt.«

Der er ikke blevet foretaget nogle anholdelser i sagen, og Københavns Vestegns Politi har endnu ikke fået nogen anmeldelser. Politiet opfordrer dog til, at forurettede under episoden melder ind til politiet.

»Vi har ikke fået flere henvendelser i sagen, men det ser voldsomt ud. Nu starter vi en sag og efterforsker det, og så må vi se, om det fører til sigtelser og anholdelser. Hvis der er nogle, der er blevet forurettet, må de meget gerne henvende sig,« siger vagtchef Lars Guldborg til B.T.

Københavns Vestegns Politi har i forbindelse med deres tilstedeværelse på Glostrup Station registreret flere personer, da politiet ankom til stedet. Politiet har også sikret noget videoovervågning fra DSB.