FCK-anføreren Carlos Zeca er blevet ramt af coronavirus.

Det oplyser FCK på klubbens hjemmeside. Torsdag i denne uge rejser klubben på træningslejr til Østrig, men der er stor sandsynlighed for, at Zeca ikke kommer med ombord på flyet.

'Den positive test betyder, at Carlos Zeca formentlig ikke vil deltage på træningslejren i Østrig,' skriver FCK om midtbanekrigeren, der formentlig er blevet smittet under en ferie med familien i Portugal.

'Zeca er gået i isolation og vil derfor ikke være tilbage på banen, før han er raskmeldt igen,' lyder det fra klubben om Zeca, der blev testet positiv mandag.

FCK-spillerne vendte fredag den 18. juni tilbage fra sommerferie for at forberede sig til den kommende sæson, der starter ugen efter årets EM slutter.

Jess Thorups mandskab møder AaB i Parken den 18. juli klokken 16.00 i jagten på det mesterskab, klubben hungrer efter.

I sidste sæson blev det til en tredjeplads, mens rivalerne fra Brøndby tog mesterskabet og FC Midtjylland blev nummer to.

Sidst FCK blev mestre var i 2019, hvor klubben vandt med 11 point ned til FC Midtjylland.

Klubben spiller tirsdag en testkamp mod Lyngby, og foruden Carlos Zeca må Jess Thorup undvære Andreas Bjelland, Jens Stage og Kamil Wilczek, der alle er ude med skader. Sidstnævnte er klar igen 'om kort tid', lyder det fra FCK, mens Jens Stage genoptræner planmæssigt efter den skade, han fik i slutningen af foråret.

Derudover må FCK-træneren også undvære de danske og svenske spillere, der lige nu er med til EM.