Det varer ikke længe, før FC København præsenterer den seneste forstærkning. Han kommer fra AGF og hedder Jens Stage.

De danske mestre har de seneste par dage arbejdet hårdt og forhandlet med AGF for at blive enige om prisen på den 22-årige midtbanemand, der for AGF-fans slet ikke burde have en pris.

Nu er klubberne dog ifølge B.T.s oplysninger blevet enige om, at FC København overfører omkring 15 millioner kroner til AGF, og handlen betragtes som stort set på plads. En handel, der bliver AGFs største salg nogensinde.

Det sker som nævnt efter et par intense dage, hvor AGF ikke gav sig uden kamp. AGF-ledelsen er fuldt ud klar over, hvor vigtig en mand Jens Stage er for David Nielsens projekt og ikke mindst for de mange AGF-fans. Han er en ægte Aarhus-dreng og samtidig en spiller, hvis energiske stil passede perfekt til David Nielsens måde at spille på.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

B.T. kunne allerede onsdag afsløre, at FCK havde forelsket sig i Jens Stage til den midtbaneplads, som manager Ståle Solbakken har villet opgradere på i løbet af sommeren. Derfor sendte FC København et bud på Jens Stage af sted mod Aarhus, men det blev i første omgang afvist af AGF.

Nu er klubberne så blevet enige - som Ekstra Bladet også skrev tidligere torsdag -, og det sker da også, fordi den 22-årige ærkeaarhusianer virkelig har ønsket at tage skridtet fra AGF til FC København.

Dermed handler FC København for tredje gang denne sommer i en anden Superliga-klub. Sten Michael Grytebust blev hentet på en fri transfer i OB, mens Karlo Bartolec blev købt fri i FC Nordsjælland.

Det er næppe sidste opgave på sommerens transfermarked for FCK-manager Ståle Solbakken.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Der er bud efter både målmand Jesse Joronen, som Solbakken selv har bekræftet, og også forsvarsspilleren Denis Vavro er i høj kurs.

Men lige nu handler det om Jens Stage, og det er forventet, at FC København kan præsentere den unge midtbanespiller inden længe.

Dermed får københavnerne altså en mand mere til midtbanen, hvor William Kvists karrierestop og Robert Mudrazijas længerevarende skade har øget behovet for forstærkning.

Nu skal Jens Stage tage kampen op med Carlos Zeca og Rasmus Falk om en plads på FC Københavns centrale midtbane, mens han også vil kunne benyttes på de to kanter, hvis der skulle blive brug for det.