FC København er kun en underskrift fra at have solgt det blot 16-årige stortalent Mads Bidstrup til Leipzig for en pris på lige omkring 20 mio. kr. Et beløb der tilmed kan blive større, hvis han indløser diverse bonusser, der er skrevet ind i kontrakten.

Tyskernes sportsdirektør, Ralf Rangnick, udtrykte interesse for spilleren, da han kort før jul sagde således til det tyske blad Bild:

»Vi forsøger altid at finde unge, talentfulde spillere, som vi kan overbevise med vores måde at gøre det på. Mads er en spiller, som vi stoler på inden for en overskuelig fremtid kan begå sig på førsteholdet.«

FC København har ikke været specielt interesseret i at sælge, men spillerens eget ønske og det store beløb har betydet, at midtbanespilleren nu reelt er fortid i klubben. Ifølge BTs oplysninger har han sagt farvel til sine medspillere i FCK og mangler nu blot den endelige underskrift for at være Leipzig-spiller..

I sommer solgte FCK også et ungt talent. Dengang var det 17-årige Victor Jensen, som røg til Ajax Amsterdam for 26 millioner kroner.