Lyt til artiklen

FC København mener, at påstande af AGF-direktør Jacob Nielsens karakter er 'uacceptable og utilstedelige'.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Reaktionen kommer efter, at Jacob Nielsen beskyldte københavnerne for at være gode til at 'manipulere med dommerne' efter søndagens 3-3-drama i Parken mellem FCK og AGF. (se hele interviewet øverst i artiklen)

Nielsen har allerede undskyldt i en meddelelse fra AGF, men nu kommenterer FCK også på det.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Mandag morgen har Nielsen ringet til FCK for at sige undskyld. En undskyldning, som man har valgt at acceptere.

Men det ændrer ikke på, at man er træt af at blive beskyldt for at påvirke dommerne.

»Vi er tilhængere af, at der skal være plads til store følelser omkring Superligaen fra alle omkring den. Vi understreger dog, at vi naturligvis tager skarp afstand fra at blive anklaget for at manipulere med dommere eller kampe på nogen som helst måde,« skriver FCK og fortsætter:

»Det er desværre ikke første gang, den slags påstande er blevet fremsat af aktører i Superligaen, og vi finder dem uacceptable og utilstedelige. Det er skadeligt for integriteten af Superligaen, de enkelte kampe samt dommernes neutralitet,« slår man fast.

Jonas Wind udlignede til 3-3 efter et kæmpe drama i Parken, hvor FCK blev tilkendt et straffespark, efter kampen var fløjtet af.

Der var hånd på bolden i AGF's felt, og dommer Jørgen Daugbjerg Buchardt har anerkendt, at han skulle have ventet med at fløjte af, inden VAR-systemet var færdigt med at tjekke forseelsen igennem.

AGF nåede at juble på slutfløjtet, inden glæden blev afløst af frustration, da FCK fik straffesparket tilkendt. Og udlignede.

Jacob Nielsen kom med følgende undskyldning mandag formiddag:

»Vi godtager dommer Jørgen Daubjerg Burchardts undskyldning, og jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at undskylde for, at min retorik var for hård umiddelbart efter kampen. Ikke mindst over for FC København, hvor jeg i kampens hede sagde, at de var gode til at manipulere med dommerne.«

»Det udtryk vil jeg gerne beklage. Selvom sindene var i kog, fordi vi måtte se tre point blive vekslet til et enkelt, skulle jeg ikke have sagt det,« siger Jacob Nielsen til AGF's hjemmeside.

Han fortæller desuden, at AGF har droppet at nedlægge protest over situationen.