FC København er nyt tophold i Superligaen efter en sejr på 2-0 hjemme mod OB i forårets første kamp.

FC København fik den bedst mulige start på foråret, da københavnerne slog OB med 2-0. Dermed er hovedstadsklubben nyt tophold i 3F Superligaen.

FCK har nu et enkelt point ned til FC Midtjylland på andenpladsen efter 18 runder og er dermed nyt tophold i Superligaen. Jess Thorups tropper fører rækken med 36 point efter 18 kampe.

OB er fortsat placeret som nummer ni, hvor fynboerne står noteret for 19 point.

OB fik ellers en god start på opgøret, da fynboerne var gode til at holde i bolden.

Den offensive duo i skikkelse af Sander Svendsen og Jakob Breum trak nemlig ind i banen og gjorde OB's spil smalt, og det havde FCK svært ved at håndtere.

Odense-mandskabet formåede også at skabe flere chancer gennem halvlegen, men det var intet, som FCK's målmand, Kamil Grabara, ikke kunne tage sig af.

I den anden ende lykkedes det for FCK at komme foran efter 32 minutter, da værterne fik et frispark lidt uden for feltet.

Spanske Pep Biel formåede at sende bolden ind i netmaskerne efter en afretning i OB-muren, og så var FCK foran med 1-0.

I anden halvleg jagtede OB en udligning, men det var FCK, der var tættest på at komme på tavlen igen, da Jens Stage fik annulleret en scoring for offside efter 67 minutter.

FCK var mere bolddominerende i anden halvleg, hvor OB havde svært ved at følge med.

Det blev derfor også 2-0 efter 76 minutter, da debutanten Khouma Babacar satte sidste fod på et indlæg fra Denis Vavro, og det endte med at blive kampens sidste scoring.

/ritzau/

Genoplev alle kampene fra søndagen i LIVE-bloggen herunder: