FC København har været den mest aktive klub i sommerens transfervindue, men med mindre end et døgn til deadline mangler manager Ståle Solbakken stadig at få fingrene i den offensive forstærkning - helst en stor angriber - han så gerne vil have.

Ifølge BT’s oplysninger var det ellers tæt på, at københavnerne havde fået fat i den yderst interessante offensivspiller fra Fulham, den svenske landsholdsspiller Alexander Kačaniklić, der både kan spille centralt og på venstrekanten, men som efter et intenst forhandlingsforløb, hvor FCK længe var med helt fremme, valgte at indgå en lejeaftale med Ronald Koemans Southampton.

Derfor står FC København nu på næsten bar bund i jagten på en offensiv-spiller, og manager Ståle Solbakken er afklaret med, at det kan være, det slet ikke lykkes ham at hente flere spillere inden midnat, når mandag bliver til tirsdag.

- Vi var i forhandlinger med en tidligere Premier League-spiller, der havde en Premier League-løn, og som derfor valgte at blive i England. Det var ærgerligt for os, men jeg forstår ham godt. Vi kan kun betale det, vi kan. Det er der ikke noget at gøre ved.

- Vi har telefonerne åbne i morgen (mandag, red.), og vi får tilbudt mange spillere. Det kan godt være, jeg selv prøver et par stykker, men det kan også ske, at vi ikke får en, for vi skal heller ikke ud at hente en breddespiller. Det skal være en spiller, der virkelig kan tilføre noget. Det kan være, at det ender med, at skal være Nicolai Jørgensen, der skal være vores nye spiller. Han har ikke været med længe, siger Ståle Solbakken, der forventer at have ham tilbage inden for ti dage.

Selv uden nye angribere i truppen lykkedes det da også søndag aften at vinde en ganske nem og fuldt fortjent sejr over OB, i et opgør, hvor Bashkim Kadrii i første halvlegs overtid scorede et flot langskudsmål på sin tidligere hjemmebane.

- Det var fantastisk at score, men det vigtigste var, at holdet vandt, smilede matchvinderen beskedent.

Dette døgn skal vise, om han får ny konkurrence i offensiven, eller om han også fremover kan smile over at score i FCK-angrebet.