Foto: Liselotte Sabroe

FC København er i modvind i Superligaen. Det vedkender manager Ståle Solbakken sig gerne efter bare 1-1 på hjemmebane mod Horsens. Men nordmanden arbejder hårdt på at få styr på holdet, og han arbejder om muligt endnu hårdere for at hente en ny spiller eller to.

Det er ikke den store hemmelighed, for det fortalte Ståle Solbakken allerede efter sejren over Vardar, der betød, at FCK er sikret europæisk gruppespil. Men han er ikke nået meget længere siden sejren for 10 dage siden.

»Nej, vi er egentlig ikke kommet meget tættere på. Vi arbejder stenhårdt på det. Men først og fremmest er det de her spillere, der skal gøre det. Så må vi se, om vi kan fylde på med en eller to. Det er stadig målet, men det er ikke nemt.«

Kan det blive nemmere, hvis I kommer i Champions League?

»Ja, det kan det. For alle vil gerne spille i Champions League. Det er få forundt at spille i Champions League. Så det kan nok være en medvirkende årsag,« siger Ståle Solbakken..

 

BT kunne forleden fortælle, at FC København drømmer om at hente Erik Sviatchenko i Celtic, og den handel lever endnu, selvom Sviatchenko er ude med en skade de kommende 12 uger. Og Ståle Solbakken fortalte selv i en podcast fra Mediano, at han havde forsøgt at hente Ragnar Sigurdsson tilbage fra Fulham.

Men den handel gik i vasken, da Rubin Kazans russiske millioner pludselig kom på bordet.

»Det er vel omkring 14 dage siden, at vi forsøgte med Ragnar. Men jeg havde hele tiden på fornemmelsen, at det ikke kunne lade sig gøre,« siger Ståle Solbakken om sin tidligere spiller.

Der bliver dog arbejdet videre på at hente forstærkninger, og FCK-fans skal nok håbe på endnu en tur i Champions League. Ikke bare for oplevelserne og de store kampe. Men også hvis de ønsker nye spillere til klubben.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.