Lyt til artiklen

FCK og den græske klub Panathinaikos FC er blevet enige om en transfersum for den græsk-portugisiske midtbanemand Carlos Zeca.

Midtbanespilleren mangler dog fortsat at forhandle sine personlige forhold på plads, oplyser FC København på klubbens hjemmeside.

28-årige Zeca, hvis fulde navn er José Carlos Gonçalves Rodrigues, er græsk landsholdsspiller, men stammer fra Portugal og har både græsk og portugisisk statsborgerskab.

1,5 millioner euro plus bonusser er prisen, ifølge BT's oplysninger. Det svarer til lidt mere end 11 millioner kroner.

Panathinaikos overholder dermed den mundtlige aftale, Zeca havde lavet med klubben om en frikøbs-pris. Det beløb har FC København været klar til at lægge allerede i sidste uge, men så trak grækerne sig pludselig fra den mundtlige aftale med Zeca. Det beskrev BT Sporten i sidste uge.

Men nu er den del af handlen blevet løst.

Zeca startede karrieren i sin portugisiske barndomsklub Casa Pia A.C. i Lissabon, og efter en sæson for Vitória Setúbal skiftede han i 2011 til Panathinaikos FC, hvor han har spillet siden og i dag er anfører for holdet og bærer af trøje nummer 10.

Han har spillet to landskampe for Grækenland, som han debuterede for i marts i år. I sine seks sæsoner i den græske storklub har han spillet 163 kampe og scoret 8 mål.

Ifølge FCK.dk, bliver kontrakten skrevet under senere i dag.