FC København forlænger kontrakten med Nicolai Boilesen, så samarbejdet løber frem til sommeren 2023.

Det oplyser FCK i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

»Da Nicolai kom til København havde vi en opgave i at opbygge ham fysisk og få ham gjort til en spiller, der kan spille mange kampe på højt niveau hver sæson. Den opgave fik vi sammen løst, og han har de seneste sæsoner været en meget stabil og stærk spiller for os,« siger FCK-manager Ståle Solbakken og fortsætter:

»Han har nogle andre kvaliteter, end andre FCK-backs har haft, med sin stærke teknik, blik for spillet og gode afleveringsevner. Han er utroligt rolig med bolden og et godt kort offensivt for os. Samtidig har han i sin tid her bygget på defensivt, og vi er meget glade for at have ham på holdet fremadrettet også.«

Nicolai Boilesen kom til FCK efter en længere periode hos hollandske Ajax Amsterdam, hvor han en overgang var anfører i klubben.

Men danskeren kom unåde, da han valgte ikke at forlænge sin kontrakt med klubben for at prøve lykken et andet sted i Europa.

Håbet om en større kontrakt i en af de helt store ligaer mislykkedes dog, og i stedet endte Nicolai Boilesen hos FCK.

Og det er han helt åbenlyst glad for.

Nicolai Boilesen har forllænget sin aftale med FCK. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Nicolai Boilesen har forllænget sin aftale med FCK. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Det er en rigtigt god løsning for mig, at vi er blevet enige om at forlænge aftalen. Jeg er utroligt glad for at være i klubben og har fået bygget mig selv op som spiller igen her,« siger Nicolai Boilesen og tilføjer:

»Da jeg kom til København sagde jeg, at jeg ikke så FCK som et skridt ned i forhold til at spille i en udenlandsk klub, og det har jeg kun fået bekræftet. Vi er med på internationalt niveau, og ambitionerne er store i klubben.«

Nicolai Boilesen har siden, han kom til klubben, spillet 82 kampe for FC København.

Den danske forsvarsspiller er også kommet tilbage på det danske landshold under Aage Hareide.