FC København har forlænget kontrakten med 17-årige Mohamed Daramy til udgangen af 2021. Dermed rykker han også op i førsteholdstruppen.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Mohamed Daramy kommer fra FCK's talentafdeling, som han kom til fra Hvidovre i 2015.

Han fik førsteholdsdebut for FCK i pokalkampen mod Viby i september, hvor han også blev den yngste målscorer i en alder af 16 år og 263 dage.

Som B.T. tidligere kunne fortælle, har FCK over en længere periode arbejdet på at få en aftale i stand med Daramy, og den er altså landet nu.

På FCK's hjemmeside sætter Daramy, der scorede sit første mål i Superligaen mod Esbjerg, ord på den nye kontrakt med 'Løverne':

»Det er fantastisk, og det har altid været en drøm at skrive under på min første professionelle kontrakt. Og så er det jo dejligt at skrive under med FCK, som også har været en drøm.«

»Det er fantastisk at rykke op til de store drenge. Selvom jeg har trænet med dem i meget lang tid, er det dejligt, at jeg er helt fast med dem nu og skal spille med dem fast,« lyder det fra Daramy.

Mohamed Daramy har her scoret til 1-0 for FCK mod Esbjerg. Hans første superligamål.
Mohamed Daramy har her scoret til 1-0 for FCK mod Esbjerg. Hans første superligamål. Foto: Lars Møller
Vis mere

Flere udenlandske klubber har været interesseret i unge Daramy.

»Der har været meget intens konkurrence fra store udenlandske klubber, og det har gjort, at processen med at lave en aftale har været kompliceret, så vi er meget tilfredse med, at det nu er lykkedes. Mohamed er utvivlsomt et stort talent, som vi allerede har set udfoldet i glimt, og vi tror, at vi kan udfolde det store potentiale endnu mere i de kommende år,« siger Ståle Solbakken til FCK's hjemmeside.

Selv er Mohamed Daramy også glad for at blive i FCK, selvom udlandsinteressen for ham har været stor.

»Jeg synes, jeg har gjort det godt og vist, hvad jeg kan. De har givet mig chancen, og jeg har taget imod den og gjort alt, hvad jeg kunne. Så føler jeg, det er bedre at udvikle mig her som 17-årig. Jeg har masser af tid endnu,« lyder det fra den unge FCK-spiller.