633 minutter eller 1.870 dage. Så længe skulle der gå, før AaB fik FC Københavns netmasker til at blafre i Telia Parken.

Men så lavede aalborgenserne da også to af slagsen. Alligevel måtte de rejse hjem fra hovedstaden med nederlag nummer 12 i de sidste 13 kampe, da FC København sejrede med 4-2.

Lars Søndergaards tropper kom foran efter 10 minutters spil, da målmand Stephan Andersen tabte et indlæg ned sin støvle, og bolden røg ud til Thomas Enevoldsen, som resolut sparkede kuglen i kassen.

FC København fik dog udlignet kort efter ved Andreas Cornelius, som med sit hovedstød scorede sæsonens første Superliga-mål.

AaB skulle dog doble måltotalen kort før pausen, da angriberen Lukas Spalvis lavede genialiteter på Nicolaj Thomsens aflevering og scorede.

Ståle Solbakken så ved pausefløjt stiktosset ud, for selv om hjemmeholdet havde fat i spillet, førte AaB, og nordmanden ofrede en tam Peter Ankersen til anden halvleg.

Det hjalp tilsyneladende, for FC København kørte gæsterne over efter halvlegen og scorede tre gange ved Kasper Kusk, Nicolai Jørgensen og et selvmål, Thomas Delaney fremskaffede.

Sejren var FC Københavns første i fem Superliga-kampe og AaBs andet nederlag i træk.