Hobrospillerne jubler efter kampen i Parken, som de vandt 0-3 over FCK.
Hobrospillerne jubler efter kampen i Parken, som de vandt 0-3 over FCK. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Bashkim Kadrii og resten af FCK-spillerne gjorde det onsdag aften lidt sjovere at være fan af vicemestrene. Med en flot 2-0-sejr over ukrainske Dnipro lignede det for alvor, at københavnerne var kommet op i omdrejninger.

Dagens 3-0-hjemmebanenederlag til Hobro sendte dog på ny tilhængerne ned i kulkælderen.

Og inde på FCK-fanforaet 'Sidelinjen' bliver nederlaget da heller ikke just modtaget med rosende ord. I stedet flyder det over med den ene rasende kommentar efter den anden.

- Spillerne burde give folk deres penge tilbage, skriver brugeren 'Bill Ward'. 

Flere langer også ud efter den norske højreback Tom Høgli, der var kraftigt involveret i Hobros 2-0-scoring. 

- Tom Høgli er kraftstejleme så pivhamrende dårlig, at han får Janne Saarinen til at ligne et af alle tiders bedste FCK-indkøb, skriver 'albinus1985' med henvisning til finske Saarinen, der fra 2004 til 2006 leverede den ene dårlige præstation i det københavnske forsvar efter den anden. Han får opbakning af brugeren 'scoring':

- Høgli lavede lidt samme stunt mod Lyon, hvor han forærer bolden væk lige i feltet - hvad er der galt med ham?
 
En anden bruger - Peter_FCK - kalder nederlaget for 'historisk pinligt':

- Så det her er Ståles mange millioner dyre nye vinderhold? Vor herre på lokum med tyndskid, skriver han med hentydning til de mange nye forstærkninger, som Ståle Solbakken har hentet til FC København i sommerens transfervindue.

Samme holdning har 'MadsEmil'

- Har set fodbold på stadion, fra jeg var 4 år. Først B1903 på Gentofte stadion, så FCK i Parken. Der har været mange op- og nedture igennem årene og en hæslig periode i 90erne med BIF-mesterskaber og 8.pladser til følge. I dag tager jeg hele min familie med i Parken for første gang. Og fortæller at FCK møder et amatørhold fra Jylland, som skal på job imorgen tidlig som alle os andre. For mig var det det mest pinlige resultat nogensinde, og jeg vil aldrig glemme den pinlige dag, hvor de eneste amatører i Parken var Football Club Copenhagen, skriver han. 

'Rokie_Ijeh' forsøger at tage nederlaget med et smil:

- Rolig nu. Der er vel ingen tvivl om, at nederlaget er en taktisk genistreg fra Ståle. Tænk på, at Leverkusen nu vil undervurdere os, hvorefter vi vil vise vores sande niveau. Eller...

FCK møder netop Leverkusen i to playoff-kampe til Champions League.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.