FC København må måske undvære deres stjerneangriber resten af 2019.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse. Senegaleseren skal under kniven.

»Nærmere undersøgelser af Dame N'Doye efter kampen mod Røde Stjerne har desværre vist, at en operation er uundgåelig,« siger klubbens cheflæge, Morten Boesen.

»Vi gennemfører den hurtigst muligt, og med rehabilitering og genoptræning forventer vi, at han er ude af kamp de kommende måneder og måske resten af efteråret,« lyder dommen fra lægen.

Angriberen har fået en flyvende start på efterårssæsonen, hvor han i front har dannet en stærk duo med Jonas Wind. Men nu venter der altså en pause.

»Det er hårdt, at jeg ikke kan hjælpe holdet på banen i den kommende tid, men jeg vil bidrage det bedste, jeg kan omkring truppen og arbejde hårdt for at komme tilbage så hurtigt som muligt,« siger Dame N'Doye til klubbens hjemmeside.

Præcist hvad Dame N'Doye døjer med, oplyser klubben ikke, men ifølge Copenhagen Sundays er det knæet, der volder problemer. Det fortalte Ståle Solbakken til fanmediet i sidste uge.

Dame N'Doye var heller ikke med, da FCK i weekenden mødte Randers FC, og her lød meldingen, at de i klubben kæmpede for at få ham klar til den vigtige Europa League-playoffkamp mod Riga torsdag aften.

Men det bliver altså ikke aktuelt.

Og det ærgrer Ståle Solbakken, at han nu må undvære angriberen, der indtil videre har scoret fire mål i Superligaen i denne sæson.

»Det er naturligvis en uheldig nyhed for os, da han er en vigtig spiller for os. Vi må arbejde videre, og andre kommer til at løfte opgaverne for os,« siger nordmanden.

Ud over senegaleseren råder Ståle Solbakekn over Jonas Wind, Pieros Sotiriou og Mohamed Daramy på angrebspladserne.