Stephan Andersen er skadet.
Stephan Andersen er skadet. Foto: Scanpix

FC København må begynde forårssæsonen uden sin sædvanlige målmand.

Stephan Andersen har brækket sin ankel. Det skete ved lørdagens træning, og skadens omfang blev senere fastslået ved en senere undersøgelse.

Nu står han foran en længere pause:

»Det betyder, at Stephan vil være ude i omkring tre måneder. Først skal han igennem en operation snarest muligt og herefter venter der en pause til heling og så genoptræningen,« siger F.C. Københavns læge Morten Boesen til FCK.dk.

Forsvarer nyindkøb - 1xa

FCk begynder allerede forårssæsonen i Superligaen mod Esbjerg den 28. februar.

Selv siger Stephan Andersen:

»Det er selvfølgelig super ærgerligt at få den her skade nu. Heldigvis er det ikke værre, end det er, og jeg ser nu frem til at komme godt igennem operationen og genoptræningen, så jeg kan komme tilbage på banen hurtigst muligt. Indtil jeg kan bidrage der igen, vil jeg gøre mit bedste for at støtte drengene,« siger Stephan Andersen.

stplepåle

FCK har netop solgt målmanden Jakob Busk til Union Berlin, og derfor har truppen Thomas Kaminski og Kim Christensen til rådighed med handsker.

»Det er først og fremmest synd for Stephan, som har gjort det flot for os. Nu vil vi så vurdere vores situation på målmandsposten og derefter tage stilling til, om vi skal supplere med en keeper,« siger manager Ståle Solbakken.

Skaden til Stephan Andersen betyder også, at målmanden ikke vil disponibel, når Danmarks nye landstræner udtager sin første landsholdstrup.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.