FC København afviser, at Carlos Zeca er færdig i klubben.

Det er ellers det, som Tipsbladet.dk skriver fredag. Her melder mediet 34-årige Zeca færdig i klubben, der angiveligt ikke forlænger med den langtidsskadede græker.

Det afviser københavnerne dog nu i en officiel udmelding.

'Tipsbladet.dk bringer i dag en historie om, at FCKs anfører Carlos Zeca har fået besked om, at han ikke har en fremtid i klubben. Det er ikke korrekt. Der er fortsat en dialog mellem klubben og Zeca om hans fremtid,' skriver man.

Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Sportsdirektør Peter Christiansen siger også, at det stadig er i spil, at Zeca kan fortsætte i klubben.

»Lige nu er fokus for os og Zeca, at han skal blive klar til at spille fodbold igen på højt niveau, og så har vi sideløbende en dialog med ham og hans bagland om, hvad han og vi ønsker i fremtiden.«

»Den dialog ville vi ikke have, hvis ikke vi så en mulighed for, at han fortsætter i FCK. Men da dialogen ikke er afsluttet, så ville det være forkert af os at gå mere i detaljer med den. Vi skal nok give besked, når alle er klar til det.«

Zeca siger selv, at han har fuld fokus på sin genoptræning, og at der endnu intet er noget, der er besluttet.

Den græske midtbaneslider kom til FCK i 2017 fra Panathinaikos og udviklede sig hurtigt til en fanfavorit og klublegende. I sin seneste tid i klubben har han dog været uheldig med alvorlige korsbåndsskader - helt præcist to gange i streg.

Senest var i oktober sidste år. Siden har han ikke spillet for FCK.