Ove Pedersens tropper fik tre ekstremt vigtige point i bundstriden, hvor et tamt OB-hold til gengæld hænger fast.

FC Vestsjælland gjorde det med 1-0-sejr over OB søndag eftermiddag endnu sværere for Sønderjyske og Viborg under Superligaens nedrykningsstreg at finde den fulde overbevisning om overlevelse.

Ove Pedersens tropper levede igen på organisationen mod et fynsk mandskab, der for anden kamp i træk tabte 0-1 efter en tam, tam indsats drænet for vilje og synligt koncept set i forhold til, hvordan en sejr nærmest havde været en sikring mod fynsk nedrykning.

Det var OBs ofte uheldige centerforsvarer og viceanfører Daniel Høegh, der for en sjælden gangs skyld scorede efter en dødbold. Desværre for OB fik uheldige Høegh scoret i eget net kort inde i anden halvleg, og så var OB ikke rigtig i stand til at svare igen.

FC Vestsjælland har nu fem point ned til Viborg under stregen. Sidstnævnte kan dog barbere forspringet ned til to point med en sejr på udebane mod FC Midtjylland mandag, hvor også kriseramte AGF får en ny chance for oprejsning på hjemmebane mod Brøndby.

OB er fortsat i pæn afstand af nedrykning, men med pauvert spil og syv point ned til Viborg før mandagens kampe, kan man langt fra vide sig sikker i Troels Bech-lejren.