FCN har mistet flere profiler op til sæsonen, men åbnede alligevel i sikker stil med en 3-0-sejr i Horsens.

FC Nordsjælland fik den bedst tænkelige start på sæsonen, da holdet på udebane vandt 3-0 over AC Horsens i 3F Superligaen.

Sejren blev sikret på scoringer af midterforsvarer Ulrik Yttergård Jenssen, kantspiller Isaac Atanga og back Mathias Rasmussen.

Selv om FCN i løbet af sommeren har mistet flere af seneste sæsons vigtigste spillere, var gæsterne klart stærkere end værterne fra Horsens kampen igennem. Og det var tilfældet fra første fløjt.

Allerede efter fem minutter var midtbanespilleren Magnus Kofod fri foran mål, men hans skud blev blokeret.

I det 27. minut kom føringsmålet, da Yttergård Jenssen blev spillet fri foran målet af Godsway Donyoh efter en fejl af Horsens' Mikkel Qvist.

FCN's debuterende midtbanespiller Francis Abu havde også et par chancer, og han fik da også bolden i nettet, men målet blev underkendt for offside.

Efter pausen kom Horsens længere frem på banen, men holdet formåede ikke at skabe farlige chancer.

Det gjorde FCN derimod, og efter en lille times spil øgede Isaac Atanga til 2-0, efter Francis Abu havde spillet ham fri.

I jagten på reducering sendte Horsens flere spillere frem på banen, men det gav bare mere plads til gæsterne, der flere gange var tæt på at score yderligere.

Seks minutter før tid afgjorde Mathias Rasmussen kampen endegyldigt, da han opsnappede en løs bold i feltet og sparkede den op i nettaget til slutresultatet 3-0.