FC Midtjylland tabte lørdag terræn i Superligaens topstrid, da holdet spillede 0-0 mod FCN i Herning.

FC Midtjylland mistede lørdag et skridt i guldkampen, da holdet spillede 0-0 mod FC Nordsjælland i Herning i første runde af Superligaens mesterskabsspil.

FCM jagter FC København, der ligger på førstepladsen og har en kamp til gode, men resultatet betyder, at FCM bliver på andenpladsen med 61 point - samme pointtal som FCK.

Det ene point betyder også, at FCN bliver på sjettepladsen med 37 point.

FCM dominerede kampen fra start, men holdet kunne ikke omsætte chancerne til mål.

Et kvarter inde i kampen var overtaget tæt på at give FCM føringen, men holdets angriber Paul Onuachu headede bolden ved siden af målet.

Kort efter brændte FCM’s angriber Gustav Wikheim en stor chance, efter FCN's venstreback Mads Valentin kiksede en clearing.

FCM fortsatte med at være mest på bolden og skabe de største chancer, men FCN truede enkelte gange på omstillinger.

Efter 40 minutter var det tæt på at give pote, da FCN's angriber Andreas Skov Olsen spillede midtbanespilleren Mohammed Kudus fri, men han brændte.

I anden halvleg fortsatte FCM med at være mest på bolden, men holdet formåede ikke at skabe mange chancer.

Efter 68 minutter var FCM-angriber Mayron George tæt på at score, men FCN-målmand Peter Jensen reddede hovedstødet.

I det 79. minut skød FCM's wingback Joel Andersson over mål, efter Peter Jensen kom forkert ud til et frispark.

I kampens overtid var Mayron George tæt på at give FCM sejren, men Peter Jensen reddede først hans afslutning og derefter Simon Okosuns.