Foto: Henning Bagger

Randers FC-truppen er ramt af et vaskeægte trekantsdrama. Jonas Borring taler i meget kontante vendinger om Christian Keller, som privat har fundet sammen med Borrings ekskone. 

31-årige Borring nægter nu at træne og spille med 35-årige Keller, der har fået frataget anførerbindet som konsekvens af sagen. Randers FC har dog afvist, at sagen får yderligere konsekvenser for Christian Keller.

keller

Så billigt var midtbanespilleren nok ikke sluppet, hvis hans træner havde hedder Glen Riddersholm.

Den nuværende AGF-træner har ikke lyst til at kommentere på den konkrete sag, men han forklarer over for TV2 Sport, hvordan han håndterer sager ala den, der for tiden udspiller sig i Randers FC.

Randers FC

»I en given sag med en spiller, der har et forhold med en anden spillers kone i truppen, ville det ikke for mig være foreneligt med at skulle præstere fremadrettet. Det ville give et miljø, hvor der ikke er tillid og tillid er det allervigtigste,« fortæller Riddersholm og fortsætter:

»For mig ville det være en logisk konsekvens, uanset status eller betydning for den enkelte spiller, at tilbyde ham den træning, der er nødvendig, men det ikke ville være sammen med det øvrige hold, fordi jeg har svært ved at se en fremtid for en pågældende spiller i den klub, hvor jeg er træner. Men det er for min egen personlige regning, at jeg siger dette.«

»Trygheden skal man finde i sit hold, sit team: Trygheden skal man finde hos sine holdkammerater.«

»Hvis tilliden internt er brudt spillerne imellem, og nogle har forbrudt sig imod de æresbegreber, der ligger i fodboldbranchen, så er det klart, at det kan være svært at opretholde den tillid, der skal være, for man kan præstere optimalt,« siger Glen Riddersholm til TV2 Sport.

Jonas

Jonas Borring har netop forlænget sin kontrakt med Randers FC, men det er tvivlsomt, om han igen kommer til at optræde for kronjyderne.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.