Lyt til artiklen

FCK-fansene kræver svar. Og de kræver det af én mand – nemlig ham i spidsen for hele foretagendet på Østerbro, Allan Agerholm.

Bestyrelsesformanden i Parken Sport og Entertainment fik onsdag aften en besked, der ikke var til at misforstå. De mest inkarnerede FCK-fans hævede et banner i Parken med budskabet om øjeblikkelig forandring i storklubben – henvendt direkte til bossen.

»Agerholm: Hvad siger du til spillet på banen? – Vi bruger hver en krone på at følge FCK – I bruger millioner på...? – Dynamisk og ''underholdende'' forandring nu!« stod der skrevet på tribunen før årets hidtil største FCK-kamp, da spanske Sevilla var forbi i Champions League.

Om fansene kræver handling på cheftrænerposten, sportsdirektørposten eller blot spillet på banen – det lod de på banneret stå hen i det uvisse.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Men fansenes frustrationer og opfordring er noteret hos formanden. Det skriver han torsdag i en sms til B.T.

»Jeg udtaler mig ikke løbende om det sportslige. Det klarer PC (sportsdirektør Peter Christiansen, red.) og Jess (Thorup, red.) rigtig fint, og de har sagt det, der skal siges om det,« indleder Agerholm sin besked og tilføjer:

»Hvad angår banneret, så er vi alle enige med dem (fansene, red.). De skriver og siger det, som vi er meget opmærksomme på i forvejen, og det arbejder teamet målrettet på – hvilket PC og Jess også har forklaret.«

B.T. ville gerne have interviewet formanden om den krise, som FCK befinder sig i netop nu.

Det er blevet til uhørte fem nederlag i Superligaen med et utroligt svingende niveau, mens flere af sportsdirektør Peter Christiansens milliondyre indkøb som Akinkunmi Amoo, Paul Mukairu, Khouma Babacar og Luther Singh heller ikke er succeser – og flere af dem allerede er på vej ud af klubben.

B.T. ville – blandt andet – også gerne høre ind til, om den kommende kamp mod FC Midtjylland kan få konsekvenser, og om der venter evalueringsmøder i organisationen i den kommende landskampspause.

Svar på det må indtil videre stå hen i det uvisse, men sikkert og vist er det, at FCK lige nu befinder sig i et stormvejr af dimensioner – få måneder efter klubben tog guldet.