Randers FC Support føler sig modarbejdet af superligaklubben og direktør Michael Gravgaards mange initiativer.

Fanklubben Randers FC Support har nedlagt sig selv på grund af problemer i samarbejdet med superligaklubbens ledelse.

Fanklubben føler sig modarbejdet af klubdirektør Michael Gravgaard og savner desuden et samarbejde med klubbens fankoordinator samt den nye fangruppering Nordtribunen.

SE SIDSTE AFSNIT AF DEN DRAMATISKE DOKUMENTAR OM RANDERS FC I VIDEOEN OVER ARTIKLEN. DE ØVRIGE AFSNIT AF EUROSPORTS SERIE KAN SES UNDER ARTIKLEN

Det fortæller bestyrelsesmedlem i Randers FC Support Hans Hjøllund Jensen til TV2 Østjylland.

»Vi føler os fuldstændig overset og har ikke kunnet få samarbejdet med Gravgaard og Nordtribunen til at fungere,« siger Hans Hjøllund Jensen til tv-stationen.

Han fortæller, at Randers FC-direktør Michael Gravgaard har foretaget flere tiltag udenom fanklubben.

Blandt andet kunne Randers-fans i foråret købe entrébillet og et måltid mad gennem superligaklubben til en udekamp mod OB for 50 kroner.

»Når han eksempelvis arrangerer meget billige ture til udebanekampene, så er det jo umuligt for os også at lave dem og holde klubben i gang uden at tabe penge,« siger Hans Hjøllund Jensen.

Randers FC Support opløste sig selv tirsdag aften, da 11 ud af 20 bestyrelsesmedlemmer stemte for en nedlæggelse.

Ifølge TV2 Østjylland havde fanklubben en overgang 120 medlemmer. På opløsningstidspunktet var der 70 medlemmer tilbage.

/ritzau/

FØRSTE AFSNIT AF DEN DRAMATISKE DOKUMENTAR OM RANDERS FC LAVET AF EUROSPORT

 
"Jeg ved ikke, om min røv er blevet så tyk, at jeg ikke kan mærke, om det er koldt eller varmt, sædet jeg sidder i." Få et helt unikt indblik i, hvad der sker bag de lukkede døre hos Randers FC, i denne premiere på første afsnit af Superliga Backstage - Randers FC.
Vis mere

ANDET AFSNIT AF DEN DRAMATISKE DOKUMENTAR OM RANDERS FC LAVET AF EUROSPORT

 
Det er blevet tid til andet afsnit i serien ’Superliga Backstage - Randers FC’. Klubben har åbnet dørene, der ellers normalt er helt lukkede - og i dette andet afsnit møder vi Randers FC midt i en krisetid. Holdet har ikke endnu vundet en kamp i Superligaen, og ledelsen, spillerne og ikke mindst cheftræner Ólafur Kristjánsson er under massivt pres.
Vis mere

TREDJE AFSNIT AF DEN DRAMATISKE DOKUMENTAR OM RANDERS FC LAVET AF EUROSPORT

 
Her giver vi dig tredje afsnit af vores dokumentarserie, Superliga Backstage - Randers FC. Klubben har åbnet døre for os, der ellers normalt er lukkede, og i dette trejde afsnit er vi med, når cheftræner Ólafur Kristjánssons fremtid skal afgøres, når de sidste transfers skal laves, og når Superliga-sæsonens første sejr jagtes i lokalopgøret mod AGF.
Vis mere