Rasmus Falk håber på forståelse for sit skifte til FC København.
Rasmus Falk håber på forståelse for sit skifte til FC København. Foto: Frank Cilius

Rasmus Falk håber, at der vil være forståelse for hans skifte til FC København - et skifte, der har vakt stor utilfredshed i OBs bagland.

På sin Instagram-profil fortæller Rasmus Falk lidt om de overvejelser, som han har gjort sig i forbindelse med skiftet, og her udtrykker Rasmus Falk et ønske om, at folk sætter sig ind i hans situation og forstår hans valg.

»Jeg håber og ønsker respekt for mit valg,« skriver Rasmus Falk blandt andet.

sfaafqeqf

OB og FC København er store rivaler i Superligaen, og fra de fynske fans' side er der utilfredshed med, at Rasmus Falk til sommer rykker til FCK. I 2008, da Ulrik Laursen lavede netop samme skifte, blev han lagt for had og chikaneret af vrede OB-fans.

Læs den fulde ordlyd i Rasmus Falks indlæg herunder:

»Jeg har fra sommer valgt at skrive fire år med FC København. Det er i mine øjne nordens største klub, og jeg ser utrolig meget frem til denne udfordring. Det har været en meget vemodig dag for mig. Jeg vil gerne takke alle omkring holdet og ikke mindst spillertruppen, der har udtrykt fuld forståelse for mit skifte. Jeg håber og ønsker respekt for mit valg. Det er en fantastisk mulighed, jeg har fået, og tiden er inde til at prøve noget nyt. Jeg har altid været loyal i OB og vil forsætte med at yde mit bedste for at opnå en så høj placering som muligt denne sæson,« skriver Rasmus Falk efterfulgt af hashtagget #stadigblåoghvid.

FC København offentliggjorde tidligere onsdag, at klubben har skrevet kontrakt med Rasmus Falk fra sommeren af.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.