Foto: Claus Bech

Celtic har angiveligt fået smag for den danske Superliga. For mens FC Midtjyllands Erik Sviatchenko lørdag er i Glasgow til lægetjek, bager den skotske storklub løs på endnu en Superliga-profil.

Ifølge BTs oplysninger har Celtic meldt sig ind i kampen om OB’s ombejlede kreatør Rasmus Falk. Interessen er så hed, at der skulle være dialog mellem Falk-lejren og Celtic.

SOCCER-EUROPA-NAP-MID/

Men skotterne kan godt se frem til skarp konkurrence om den eftertragtede underskrift. BT erfarer, at franske Lille og Malmö FF også er på banen – samtidig lurer tyske klubber i kulissen. Og derudover er Brøndby og FC Midtjylland, som har været nævnt ad flere omgange, stadig med i kapløbet – ligesom en forlængelse med OB heller ikke er udelukket.

Rasmus Falks agent, Mads Bach Lund, bekræfter over for BT, at der er massiv udenlandsk interesse for OB’eren. Men Falk-lejren har ikke tænkt sig at forhaste noget, selv om de attraktive muligheder ligger lige for.

Falk

»Vi har allerede afvist flere muligheder, da mavefornemmelsen ikke har været der. Vi er grundige, og vi skal sikre, at alt passer sammen, så han kan fortsætte sin gode udvikling. Ja, han har muligheden for at tage til udlandet, men det bliver ikke økonomi, der er tungen på vægtskålen – det er udsigten til at spille fast,« understreger Mads Bach Lund, der håber snart at have en afklaring på 24-årige Falks fremtid.

RB PLUS FCM har kurs mod nyt avancement i Europa

»Vi håber, at vi snart kan melde noget ud, men det er en stor beslutning, der kræver mange overvejelser og lidt tålmodighed.«

BT har forgæves forsøgt at få en kommentar fra OB’s sportsdirektør, Jesper Hansen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.