Foto: Claus Fisker

Esbjerg fik sig en kold dukkert, kun halvandet minut efter bolden var givet op til anden halvleg, men tre minutter senere førte hjemmeholdet 2-1 i en kamp, som endte 2-2.

Efter kampen var der fra Esbjergs cheftræner, Niels Frederiksen, store roser til udeholdet, som kun ligger nummer syv efter ni kampe.

- Vi har ikke vundet nok og har spillet for mange uafgjort, men vi møder et godt hold. Det er faktisk det bedste hold, vi har mødt. Ikke kun på papiret, men også på grønsværen, lyder det fra Niels Frederiksen, der åbenlyst stillede med en risikobetonet forsvarslinje højt på banen. En linje, der var ved at koste allerede i første halvleg, da Brøndby var tæt på at komme foran ved Teemu Pukki, som dog brændte sin 100 procents chance efter en duel med Michael Jakobsen.

Læs også: Agger: Det er et blackout

- Vi stod med høj forsvarslinje, fordi vi synes, at Brøndby relativt begrænset løber dybt. Så kan man godt gøre det. Men vi blev for lange og brede på holdet og gik derfor mere tilbage.

- Første halvleg blev hektisk, og det var for meget tjubang-fodbold med mange åbne rum. Det lykkedes meget godt at lukke dem af i anden halvleg- bortset fra det første halvandet minut, hvor halvdelen af holdet går op i et pres, som vi ikke skulle, men derfra lykkedes det ok. Scorer vi til 3-1, så vinder vi, men jeg er rimeligt tilfreds med, at vi får et point.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.