Foto: Claus Fisker

Esbjerg har ikke tænkt sig at lade stå til, når det gælder klubbens fremtid i Superligaen. Snart er der nemlig forstærkning på vej i form af Zulte Waregem-danskeren Jesper Jørgensen, der fik sit gennembrud på den jyske vestkyst.

Jesper Jørgensen skriver inden for de næste par dage under på en treårig kontrakt med Esbjerg, erfarer BT. Den centrale midtbanespiller har været inde og ude af holdet i Zulte Waregem i denne sæson, og derfor skal Esbjerg altså heller ikke betale nogen transfer for den 31-årige midtbanespiller.

Der er stadig et par knaster, der skal på plads, før Jesper Jørgensen skriver under på kontrakten med Esbjerg, men det skulle altså kun være formaliteter, som ikke vil ændre på, at han skal være en del af den trup, der kæmper for overlevelse i Esbjerg i foråret. Dermed får Esbjerg en tidligere anfører og stor profil i den belgiske række tilbage. En supersæson i Gent fik ham solgt videre til Club Brügge, hvor succesen var mere sporadisk.

Jesper Jørgensen har i Zulte Waregem tjent i omegnen af fem millioner om året, og da hans kontrakt udløber efter denne sæson, har den belgiske klub altså ønsket at komme af med noget af den løn-byrde. Og det vil altså lykkes, når Jørgensen skriver under på sin aftale med Esbjerg.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.