Superliga-klubben Esbjerg fB har forlænget sin aftale med Daniel Stenderup frem til sommeren 2017.

Den 25-årige forsvarsspiller spillede 10 år i Brøndby IF, men havde efter en langvarig skade svært ved at få spilletid på Superliga-holdet sidste forår. Derfor valgte han at skifte til Esbjerg på en et-årig-kontrakt.

»Det er gået rigtig godt for mig i efteråret, og det var vigtigt for mig at få en længerevarende aftale på plads. Jeg har hele tiden været glad for at være i Esbjerg, og jeg kan godt lide den aggressive form for fodbold, som vi spiller. I den nye kontraktperiode skal jeg ind og tage mere ansvar, og det er jeg klar til,« siger Daniel Stenderup.

Esbjerg har netop indledt træningen inden Superliga-foråret. I den forbindelse har man sagt goddag til svenskeren Erik Friberg, der er hentet på en tre-årig kontrakt, mens der er taget afsked med blandt andre Martin Bergvold og Jens Berthel Askou.

»Der er ikke lagt op til de store ændringer i truppen. Så mon ikke vi får et stille transfervindue her i januar,« siger Esbjerg-træner Niels Frederiksen.

Han sender på lørdag sit hold ud i forårets første træningskamp mod Hobro, mens han fra 2.-11. februar har det i træningslejr i Tyrkiet.