Én spiller stjal showet, et forsvar var på hælene, og de to halvlege var ret forskellige.

For FC Midtjylland startede opgøret mod AaB som lyn og torden, og efter første halvleg lignede det unægteligt, at de forsvarende mestre ville køre endnu en sejr hjem.

Det gjorde de også, men det var idog ikke helt uden problemer i anden halvleg.

AaB spillede sig op, men første halvleg efterlod en del at snakke om i omklædningsrummet efter kampen, som FC Midtjylland vandt med 2-1

1. Evander kan i den grad blive guld værd for FC Midtjylland. Både når vi snakker om pokaler, medaljer og penge. Han var her, der og alle vegne mod AaB, der havde uhyre svært ved at styre ham. Eller rettere sagt: det kunne de faktisk slet ikke. Han var en evig trussel for nordjyderne, og smilet fra Claus Steinlein på sidelinjen sagde det hele. Midtjyderne har fået en stjerne i ham, og holder han niveauet, ser det rigtig godt ud. Han var dog ikke den eneste, der gjorde sig bemærket. Det samme gjorde Paul Onuachu, der også var en af hovedpersonerne i et hav af farlige situationer og - ligesom Evander - stod for et enkelt mål.

2. Ståle Solbakken har sagt det flere gange. Mesterskabsduellen bliver tæt. Og fortsætter FC Midtjylland med det spil, de viste i første halvleg, får nordmanden ret. De forsvarende mestre satte sig på opgøret fra første sekund, og de gjorde bestemt deres for at sikre sig en solid pauseføring. Desværre for det midtjyske mandskab var både træværk og AaB-keeperen i vejen meget af tiden, og derfor stod det blot 1-0 efter 45 minutter. Anden halvleg var ikke ligeså overbevisende. Midtjyderne kom på hælene, men det ligner altså endnu en tæt guldduel denne sæson. Det er i hvert fald stærkt at køre sådan en kamp hjem, for i anden halvleg formåede midtjyderne ikke at lukke ordentligt af, og AaB spillede sig ind i kampen. Dog uden det kastede point af sig til gæsterne.

3. Det var ikke i forsvaret, AaB brillerede i Herning. For nordjydernes defensiv vaklede og havde svært ved at lukke ned for de forsvarende mestre. Opdækningen haltede adskillige gange i første halvleg, og de rød-hvide kunne i den grad takke Jacob Rinne mellem stængerne. For keeperen stod fremragende med flere store redninger, og det var hans fortjeneste, at gæsterne ikke var bagud med flere mål ved pausen. For FC Midtjylland havde i den grad chancerne. Rinne ville det bare anderledes, og selvom han ikke kunne gøre meget ved de to hovedstødsmål fra FC Midtjylland, stod han en god kamp.

Med sejren holder FC Midtjylland trit med F.C. København i toppen af Superligaen. De forsvarende mestre er tre point efter Ståle Solbakkens mandskab.

Evander (th.) var et højdepunkt i Herning.