Som meget andet blev den traditionsrige Energi Fyn Cup aflyst på grund af coronakrisen sidste år, men nu vender turneringen tilbage.

Søndag 17. oktober før OBs kamp mod Randers spiller 320 drenge og piger fra 32 forskellige U10-hold nemlig fodbold på Nature Energy Park som 'forkamp' til superligabraget.

Det er OBs Øens Hold-samarbejdsklubber, der deltager i turneringen, hvor alle er vindere, og hvor det handler om at være med og dyrke fællesskabet.

»Vi glæder os rigtig meget til Energi Fyn Cup. Det bliver som altid et brag af en fest, når 320 U10-spillere fra 32 forskellige hold under Øens Hold indtager Nature Energy Park.«

»Vi håber, at rigtig mange vil komme og være med til at hylde de unge spillere, når de løber æresrunde i pausen. Det fortjener de virkelig ovenpå en lang periode, hvor de ikke har kunnet spille kampe på grund af corona,« siger Kenneth Christiansen, der er marketing- og kommunikationsansvarlig hos Energi Fyn i en pressemeddelelse.

Energi Fyn Cup blev afviklet første gang i 2003 og har siden været et af sæsonens højdepunkter for mange unge fynske fodboldspillere.

Foruden en hel dag med fodbold får de 320 drenge og piger en stor oplevelse, når de i pausen af superligakampen mellem OB og Randers skal løbe en æresrunde på banen.

»Når vi holder Energi Fyn Cup, så samler vi på én eftermiddag rigtig meget af det, som fodbold handler om. Det er fællesskab, det er tid med vennerne, og det er fantastiske oplevelser. Energi Fyn har været en stærk medspiller for os i mange år.«

»Ved Energi Fyn Cup mærker vi altid en kæmpe begejstring, og det er en af de kampe, hvor det altid er ekstra sjovt at tage på stadion på grund af det fantastiske humør, som mere end 320 glade børn og voksne hver og en kommer med. Så vi er glade for, at corona i år ikke sætter en stopper for det, og for at vi nu igen – sammen med Energi Fyn – kan dyrke fællesskabet omkring fodbold med den yngre målgruppe,« siger Jack Jørgensen, kommerciel chef i OB i pressemeddelelsen.

Energi Fyn Cup starter søndag 10.45, mens OB – Randers fløjtes i gang klokken 14.