Mette Cornelius er vært hos Dicovery Networks.
Mette Cornelius er vært hos Dicovery Networks. Foto: Sarah Christine Nørgaard

Der er en OB-vogn, og der er en OB-bus.

Forskellen er umiddelbart meget lille – og så alligevel ikke. Det blev tydeligt søndag, da Superligaens grundspil sluttede, blandt andet med en kamp mellem AGF og OB i Aarhus.

For gik det ret meget galt, da tv-holdet fra Discovery Networks skulle have en portion sandwicher med hjem fra hjemmeholdets køkken på Ceres Park.

dfgvfdgdf

De skulle leveres i den såkaldte OB-vogn. For lægmænd er det en forkortelse for ’Outside Broadcast’, og det er den produktionsbil, som tv-selskaber bruger til liveproduktioner ude i landet. Som eksempelvis en Superligakamp.

Så langt så godt.

Og nu har den opmærksomme læser måske regnet ud, hvor denne historie tager den uhensigtsmæssige drejning.

1

For ja, AGF mødte jo søndag OB (hvilket for lægmænd i øvrigt er en forkortelse for ’Odense Boldklub’).

Det er Discovery Networks-værten Mette Cornelius, der via Twitter gør opmærksom på fejltagelsen. Henvendt til OB-spillerne Kenneth Emil Pedersen, Frederik Tingager og Rasmus Festersen lyder det.

»Gode sandwich på hjemturen i går? AGF havde sat vores i OB-bussen i stedet for OB-vognen,« skriver Mette Cornelius, der for nylig har fortalt om sin dødsangst i et åbent interview.

Så altså: Maden til tv-holdet endte i stedet hos de gæstende Superliga-spillere fra OB.

Det fik kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen, til at reagere på Twitter.

Først med et lille grin:

Og siden har han så undersøgt sagen og har kunnet konstatere, at misforståelsen blandt sandwich-leverandøren var helt rigtig:

»Ja, jeg har lige fået det bekræftet. Åbenbart nogle tejnere, der skal have en et kursus i forskel på lastbil (OB-vogn, red.) og bus (OB-bus, red.). Jeg beklager,« skriver kommunikationschefen.

Siden har man sendt en helt officel – og ganske finurlig - undskyldning fra AGFs Twitter-profil til Mette Cornelius og resten af Discovery Networks-folkene:

»OB fik alt for meget med hjem fra Ceres Park i går. Undskyld til Mette og Co. Vores cateringfolk har nu fået et billede af en OB-vogn.«

På banen løb OB nemlig også med det hele og vandt med 2-1.

SMS

Se også

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.