Der er en OB-vogn, og der er en OB-bus.

Forskellen er umiddelbart meget lille – og så alligevel ikke. Det blev tydeligt søndag, da Superligaens grundspil sluttede, blandt andet med en kamp mellem AGF og OB i Aarhus.

For gik det ret meget galt, da tv-holdet fra Discovery Networks skulle have en portion sandwicher med hjem fra hjemmeholdets køkken på Ceres Park.

De skulle leveres i den såkaldte OB-vogn. For lægmænd er det en forkortelse for ’Outside Broadcast’, og det er den produktionsbil, som tv-selskaber bruger til liveproduktioner ude i landet. Som eksempelvis en Superligakamp.

Så langt så godt.

Og nu har den opmærksomme læser måske regnet ud, hvor denne historie tager den uhensigtsmæssige drejning.

For ja, AGF mødte jo søndag OB (hvilket for lægmænd i øvrigt er en forkortelse for ’Odense Boldklub’).

Det er Discovery Networks-værten Mette Cornelius, der via Twitter gør opmærksom på fejltagelsen. Henvendt til OB-spillerne Kenneth Emil Pedersen, Frederik Tingager og Rasmus Festersen lyder det.

»Gode sandwich på hjemturen i går? AGF havde sat vores i OB-bussen i stedet for OB-vognen,« skriver Mette Cornelius, der for nylig har fortalt om sin dødsangst i et åbent interview.

Så altså: Maden til tv-holdet endte i stedet hos de gæstende Superliga-spillere fra OB.

Det fik kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen, til at reagere på Twitter.

Først med et lille grin:

Og siden har han så undersøgt sagen og har kunnet konstatere, at misforståelsen blandt sandwich-leverandøren var helt rigtig:

»Ja, jeg har lige fået det bekræftet. Åbenbart nogle tejnere, der skal have en et kursus i forskel på lastbil (OB-vogn, red.) og bus (OB-bus, red.). Jeg beklager,« skriver kommunikationschefen.

Siden har man sendt en helt officel – og ganske finurlig - undskyldning fra AGFs Twitter-profil til Mette Cornelius og resten af Discovery Networks-folkene:

»OB fik alt for meget med hjem fra Ceres Park i går. Undskyld til Mette og Co. Vores cateringfolk har nu fået et billede af en OB-vogn.«

På banen løb OB nemlig også med det hele og vandt med 2-1.