Hobro var i undertal i over en halvleg, men alligevel vandt holdet 1-0 på udebane over Helsingør.

Hobro var stærkest i undertal, da klubben vandt den tidlige søndagskamp i Superligaen med 1-0 ude over FC Helsingør.

Hobro-topscorer Pål Kirkevold var manden bag kampens eneste mål, da han seks minutter før tid scorede sejrsmålet.

Sejren kom, på trods af at Hobro spillede hele anden halvleg med en mand i undertal, efter at Frans Dhia Putros fik rødt kort i slutningen af første halvleg.

Med sejren spiller Hobro sig et stort skridt mod overlevelse i Superligaen, da holdet nu har 35 point for 28 kampe i gruppespillets pulje 1.

Helsingør er derimod fortsat isoleret i bunden af gruppespillet og har ni point op til AGF på gruppespillets andenplads, der sikrer overlevelse.

Banens tilstand dikterede spillet på banen, hvor begge hold hurtigt opgav de korte afleveringer og i stedet tyede til lange bolde op mod angriberne.

Hobro havde et par fine muligheder efter hjørnespark, men Mads Justesen kunne ikke sparke bolden i mål.

Hobro gjorde livet svært for sig selv kort før pausefløjt, da højrebacken Frans Dhia Putros modtog sit andet gule kort, efter at han rev hjemmeholdets Felipe Tontini omkuld.

Få minutter efter fik Helsingør-topscorer Nicolas Mortensen en stor mulighed for at score, men han fik ikke ordentligt ram på Adnan Mohammads indlæg.

Nicolas Mortensen fik endnu en stor chance, da holdkammeraten Matheus Leiria headede ham fri efter 62 minutter, men hans halvflugter blev flot reddet af Jesper Rask i Hobro-målet.

Hobro-angriberen Pål Kirkevold scorede sejrsmålet seks minutter før tid, da han løb fra Helsingør-forsvaret og fladt passerede Adrian Kappenberger i Helsingør-målet.

Helsingør fik en kæmpe chance for at udligne tre minutter før tid, men indskiftede Tobias Christensen var ikke skarp nok.

Næste test for Helsingør er ude mod AGF på fredag, mens Hobro på hjemmebane tager imod Silkeborg tre dage senere.