Det endte smådramatisk i Parken søndag aften, selvom FCK vandt 6-1 over OB.

I overtiden af Superliga-kampen fik FCK et straffespark, som cypriotiske Pieros Sotiriou fik tilkæmpet sig.

Det straffespark ville Sotiriou meget gerne sparke selv, så han tog hurtigt bolden til sig. Men det fik han ikke lov til.

I stedet blev det Robert Skov, der sparkede, da det først og fremmest er ham, der er erklæret straffesparksskytte i truppen. Derudover havde han muligheden for at lave hattrick.

Bjelland med en løftet pegefinger til Sotiriou.
Bjelland med en løftet pegefinger til Sotiriou. Foto: Anders Kjærbye

Det ledte til et mindre skænderi omkring straffesparkspletten, hvor Andreas Bjelland og Zeca måtte overtale Sotiriou til at give bolden fra sig. Sotiriou fik samtidigt givet et skub til Bjelland.

Onsdag forklarer cypriotens sig så på sin Instagram-profil.

Siden sommer har han døjet med en skade, som han blev opereret for, men den operation var ikke en succes, hvilket havde holdt ham ude i en længere periode end forventet.

'Nu hvor jeg er tilbage, er mit eneste mål at hjælpe holdet til at vinde alle kampe. Som person og som spiller er jeg passioneret. Specielt på banen. Og jeg ved, at mit job som angriber er at score eller hjælpe mine holdkammerater med at score,« skriver Sotiriou, inden han kommer med en uforbeholden undskyldning i forbindelse med søndagens situation:

'Og søndag i kampens sidste minut, hvor vi fører 5-1, skaffede jeg et straffespark. Jeg tænkte i øjeblikket, at det kunne hjælpe min selvtillid som angriber. At score et mål. Jeg tænkte ikke på andet, og jeg forstår, at min reaktion mod mine holdkammerat var forkert.«

'Jeg er meget glad for, at Robert scorede og tog bolden med hjem. Han skylder mig en assist. Holdet er foran alt. Forza FCK,« skriver Sotiriou.

Ståle Solbakken forklarede efter kampen Sotirious reaktion med, at det var tale om lidt kulturforskelle.

»Det er et kulturelt ’crash’. Pieros synes, han har slidt og kæmpet hele kampen, men han ved udmærket godt, det er Robert, der skal tage det. Han vil gerne have det mål, og han har set godt ud i træningskampene. Så ville han gerne sparke den,« sagde Ståle Solbakken til B.T.