Lyt til artiklen

FC København-direktør Anders Hørsholt truede i minutterne efter tilskuer-tumulten efter onsdagens pokalkamp mod Brøndby med at udelukke de blå-gule fans fra holdenes næste møde.

Så vidt er det ikke kommet endnu. FCK er dagen derpå kommet med en udmelding om episoden, hvor han man i stedet rækker hånden ud mod Brøndby.

»Vi er nødt til at forholde os til det mindretal, der udgør en alvorlig sikkerhedsrisiko for andre tilskuere, spillere, frivillige, vagter, fotografer og tv-folk,« lyder det på FCKs hjemmeside:

»Derfor har vi nu inviteret Brøndbys ledelse, sikkerhedsrepræsentanter, fankoordinatorer og de to holds anførere til et møde hos os hurtigst muligt. Vi ser frem til en åben og ærlig dialog om, hvordan vi løser de sikkerhedsproblemer, der er omkring de her kampe. Her vil vi selvfølgelig også komme med nogle løsningsforslag, der kan tilgodese alle,« skriver FCK.

 

Det var i minutterne efter kampen, at en gruppe Brøndby-tilhængere kom lige lovligt tæt på især FCK-spillerne, der var på vej i omklædningsrummet.

Her kastede Brøndby-tilskuere flere genstande på banen. Ifølge FCKs meddelelse var der tale om jernrør, mobiltelefon og golfbolde. Flere tilskuere kravlede også op på den mobile gang, som spillerne går ind i for at kom ud fra banen.

Fra FCKs side lyder det (igen) torsdag: »Det er naturligvis totalt uacceptabelt.«