Troels Bech har mandag morgen opsagt sin stilling som sportsdirektør i Brøndby.

Bomben sprang ved 10-tiden, da Brøndby udsendte en selskabsmeddelelse. Bech forbliver i jobbet frem til nytår, hvorefter han stopper.

Men hvad skal den snart tidligere Brøndby-boss så? Ja, svaret omhandler i første omgang ikke nødvendigvis fodbolden. Ifølge B.T.s oplysninger flytter Bech nemlig sig selv og familien til Italien, hvor han starter forfra. Bech holder i dag foredrag om sammenhængskraft og ledelse, og det er formentlig også inden for dette felt, han vil arbejde i den kommende tid.

I sit farvel til Brøndby indikerer Troels Bech da også, at fremtiden efter alt at dømme ligger et andet sted end inden for fodbolden.

Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

»Hvis jeg ser på den proces, som jeg har været en del af i Brøndby IF - samt tager den ballast og erfaring jeg har skabt mig omkring at skabe sammenhængskraft i betragtning - så ønsker jeg at bruge disse kompetencer meget mere i en bredere kontekst og på en større platform end fodbold,« siger han til klubbens hjemmeside.

»Brøndby IF er i en kommerciel og finansiel stærkere position, end klubben har været de seneste 10 år. Det har givet mig mulighed for at reflektere over, hvad fremtiden skal bringe for mig, og her har jeg nu besluttet, at det rigtige er at stoppe ved årets udgang,« siger han videre.

52-årige Troels Bech har arbejdet inden for fodbolden hele livet. Fra 1994 til 2014 var han træner. Blandt andet for klubber som FC Midtjylland, OB og Silkeborg.

Siden 2015 og frem til i dag har han haft jobbet som sportsdirektør i Brøndby.