Dilemmaerne hober sig op i Randers FC.

Sådan mener BTs fodboldekspert Peter Sørensen i kølvandet på ægteskabsdramaet mellem holdkammeraterne Jonas Borring og Christian Keller. Sagen hvor sidstnævnte er blevet kæreste med førstnævntes fra-separerede hustru.

Ingen af spillerne var med i søndagens kamp mod Brøndby, og ifølge Peter Sørensen afføder den nu en stribe dilemmaer for Superliga-klubben.

Christian Keller om koneballede: Okay at mit bind ryger

»Spillerne bryder med den aktion noget juridisk ved ikke at stå til rådighed for deres klub til det, som de nu faktisk er betalt for. Men sagen udstiller også, at dette spil er mere end jura. For her forventes mere, end at man kommer og arbejder. Man forventer engagement, blod, sved, og lidenskab, og det kan man ikke tvinge frem. Det kan man motivere til,« påpeger Peter Sørensen.

For som han uddyber: »En fodboldklub er ikke bare en arbejdsplads. Der er et kodeks gældende, hvor man er afhængig af hinanden og regner med hinanden. Man leverer, og man blotter sig under den præmis, at det ved man også, at ens kammerater gør, og man har så at sige hinandens ryg. Og hvis det skrider, skrider fundamentet for, at man sammen kan præstere det, der forventes og forlanges,« lyder det fra Peter Sørensen.

Jonas Borring

Og det udleder i virkeligheden det største dilemma af dem alle, for hvad skal reaktionen være i en sag, hvor de fleste har taget den forsmåedes parti, Jonas Borrings.

»Den nemme løsning ville være at sige, at Christian Keller ikke længere er ønsket hos os. Men hvad skal Randers binde det op på? Det skulle være, at han har fornærmet dem og er en paria i deres trup, som man ikke kan leve med, og at man som klub er nødt til at lade de flestes holdning gælde.«

KLIK HER OG LÆS...

 

 

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.