Ebbe Sand skal hjælpe med det træningsmæssige som et led i den nye trænerkonstellation.

Martin Retov blev tidligere tirsdag udnævnt som ny cheftræner i Brøndby indtil den indeværende sæsons udgang.

Det bliver dog ikke den eneste, som Brøndby-spillerne skal lytte til, når spillerne indtræder træningsbanerne på Vestegnen.

Klubbens sportsdirektør Ebbe Sand vil nemlig også bidrage til den daglige træning, skriver Brøndby i den udsendte pressemeddelelse på deres hjemmeside.

(ARKIV) Brøndbys assisterende træner Martin Retov taler med Christian Nørgaard på vej til pause DBU pokalkampen mellem FC København og Brøndby IF i Telia Parken den 4. februar 2018. Martin Retov overtager cheftrænerposten i Brøndby IF frem til afslutningen af den igangværende sæson, skriver klubben i en fondsbørsmeddelelse. Det skriver Ritzau, tirsdag den 19. februar 2019.. (Foto: GONZALES PHOTO THOMAS RASMUSSEN/Ritzau Scanpix)
(ARKIV) Brøndbys assisterende træner Martin Retov taler med Christian Nørgaard på vej til pause DBU pokalkampen mellem FC København og Brøndby IF i Telia Parken den 4. februar 2018. Martin Retov overtager cheftrænerposten i Brøndby IF frem til afslutningen af den igangværende sæson, skriver klubben i en fondsbørsmeddelelse. Det skriver Ritzau, tirsdag den 19. februar 2019.. (Foto: GONZALES PHOTO THOMAS RASMUSSEN/Ritzau Scanpix) Foto: GONZALES PHOTO THOMAS RASMUSSEN
Vis mere

»Vi er trygge ved at overlade Superliga-truppen til Martin og Matthias frem til sommerpausen. Samtidig vil jeg selv i den kommende periode rykke endnu tættere på spillertruppen, end jeg plejer, ved blandt andet at være til stede til alle vores træninger, så Martin og Matthias får de bedste forudsætninger at arbejde ud fra,« udtaler Ebbe Sand i pressemeddelelsen.

Ud fra pressemeddelelsen hersker der dog ingen tvivl om Ebbe Sands begejstring for det nye trænerpar.

»Jeg er meget glad for, at de har valgt at takke ja til muligheden,« lyder det fra Ebbe Sand.

Og det bliver allerede i morgen, Ebbe Sand igen skal betræde grønsværen.

Pressemøde med Alexander Zoringer og Ebbe Sand om fyring af træner på Brøndby Stadion mandag den 18 februar 2019. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Pressemøde med Alexander Zoringer og Ebbe Sand om fyring af træner på Brøndby Stadion mandag den 18 februar 2019. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Her træner Brøndby for første gang siden Alexander Zornigers fyring fra klokken 11 til 13.

Det var om mandagen, at Alexander Zorniger blev fyret, og her lød det efterfølgende fra klubbens sportsdirektør Ebbe Sand, at man senest onsdag ville komme med en udmelding omkring trænersituationen. Den kom så én dag før med ansættelsen af Martin Retov.

Martin Retov er 38 år gammel. Han kommer fra en stilling som assistenttræner i Brøndby IF. Han har tidligere været U17-træner i AGF og Brøndby IF.

Klubben oplyser endvidere, at Martin Retov kommer til at indgå i et tæt samarbejde med Matthias Jaissle, der bliver hans assistenttræner.