Brøndby har i sommerens transfervindue investeret i en ny målmand, to nye backer, og en kroatisk målsluger. Og de seneste meldinger har lydt på, at det fra nu af handler om at barbere truppen ned fra 30 til 25 mand.

Men cheftræner Alexander Zorniger ser stadig muligheder for at forstærke sit mandskab.

»Ja, jeg tror stadig på, at vi kan tilføre kvalitet. Men vi taler ikke om fire eller fem spillere. Vi taler maksimalt om to spillere. Finder vi ikke de to rigtige spillere, nøjes vi én eller overhovedet ingen,« siger han og uddyber:

»Jeg synes, at den nuværende trup lige nu holder samme kvalitet som truppen fra sidste sæson. Men vi skal selvfølgelig være opmærksomme på, hvordan vores nye angriber erstatter Teemu Pukki, der var vores topscorer to år i træk. Sidste år købte FCK spillere for mange penge, men de skulle bruge et halvt eller helt år til at vænne sig til Superligaen.«

FCM SÆLGER STORTALENT. LÆS MERE HER.

Brøndby er igennem en længere periode blevet sat i forbindelse med den tyske midtbanespiller Dominik Kaiser, som Zorniger kender fra deres fælles tid i RB Leipzig, og som Brøndby-træneren har beskrevet som en 'drømmespiller'. Og Kaiser spøger stadig på Vestegnen.

»Ja, han er selvfølgelig en spiller, der kunne hjælpe os,« lyder det kontant fra Brøndby-træneren.