Flemming Østergaard mener, at Carsten V. Jensen er den rette mand til den store opgave som træner i FC København.

FC Københavns sportsdirektør, Carsten V. Jensen, blev i dag udnævnt som ny cheftræner i FC København, mens den hidtidige cheftræner Roland Nilsson fratræder med øjeblikkelig virkerning. Sportsdirektøren får dermed nye opgaver, og han indtræder i noget, der kan ligne en manager-rolle, som man kender fra de største europæiske klubber.

Tidligere bestyrelsesformand i FC København, Flemming Østergaard, kender klubbens nye cheftræner særdeles godt, og han ser det som en positiv beslutning for de danske mestre, at Carsten V. Jensen fremover også er cheftræner.

- Det er en logisk konsekvens af mange års fornuftige uddannelse inden for trænerhvervet. Det ser jeg som noget positivt for FC København. CV har været hjælpetræner under Roy Hodgson og Hans Backe og er vant til græs under fødderne. Og han blev så senere hen sportsdirektør, så fodboldfagligt er han helt med. Han ved, hvad der foregår. Det kan blive en stor trænerkarriere. Ingen tvivl om det, siger Østergaard til tipsbladet.dk.

Kombinationen af rollen som sportsdirektør og cheftræner er en stor opgave at løfte, men hvis der er nogen, der kan magte det, så er det Carsten V. Jensen, mener Østergaard. Men det er også en opgave, som hele organisationen er gearet til.

- Hvis der er nogen, der kan klare den opgave, så er det CV kva den uddannelse, han har fået inden for fodbolden. Han kender FC København, han ved, hvad der foregår. Det man skal huske på i FC København, er, at der er en trænerstab, som har været med i mange år. Vi taler om Danmarks bedste sportslige sektion.

- Vi har hjælpetrænere på et meget højt niveau, og hele trænerkæden er ikke bare Roy Hogdson, Hans Backe og Ståle Solbakken. Der er et team af medarbejdere derude. Hele organisationen har igennem mange år kæmpe erfaring på og uden for græsset, lyder ordene fra den tidligere bestyrelsesformand.

Carsten V. Jensen har været i FCK siden 1993, hvor han kom til som spiller.

tipsbladet.dk