Afrikaneren har ikke afskrevet det fynske hold som fremtidig arbejdsplads

For første gang i de snart fire år Eric Djemba-Djemba har spillet i OB, var han anfører, da fynboerne mandag aften sikrede sig det ene point, der betyder, at de nu kan redde livet i Superligaen, når de i weekenden møder Lyngby.

Endelig nåede han således at få det prestigefulde bind om armen, inden han til sommer takker af i OB, Eller inden han forlænger sin kontrakt.

- Der er to kampe tilbage af Superligaen - Come on! Det kan jeg da ikke svare på nu. Men hey, dørene er åbne. Jegt har ikke smækket dem, OB kan bare tilbyde mig en kontrakt. Det er som min familie, siger Djemba-Djemba, der tjener omkring 250.000 kr. om måneden og ifølge sporten.dks oplysninger skal acceptere en væsentlig lønnedgang, før en ny kontrakt kan komme på tale.

Da hans agent i BT tidligere på forårets udtalte sig om Djemba-Djembas fremtid, var hans klare opfattelse, at OB ville skille sig af med midtbanespilleren, men selv drømmer han om en forlængelse. Ikke mindst efter kampen som anfører.

- Oh my God! Det var første gang, jeg var anfører i OB, og jeg var meget glad for det, men jeg bliver nok nødt til at levere bindet tilbage til Andres (Møller Christensen, red.) i næste uge. Inden vi gik på banen, sagde Daniel Høegh, at jeg var hans første sorte anfører. Det var stort. Han bliver måske selv anfører en dag, sagde Eric Djemba-Djemba.

OB har endnu ikke taget stilling til, hvilke spillere, der skal ind og ud i sommerferien.