Jublen var stor, efter Sønderjyskes sejr på Brøndby Stadion søndag eftermiddag.

Gæsterne spillede en fremragende kamp og fik en af de sejre, der for en  klub som Sønderjyske ikke går i glemmebogen lige foreløbig.

Derfor var stemningen tårnhøj i den sønderjyske lejr. Både på banen i sekunderne efter slutfløjtet og i omklædningsrummet efterfølgende.

Her kom Kim Larsen og 'Susan Himmelblå' på anlægget i så høj en version, at sejrssangen var umulig ikke at høre også i Brøndbys omklædningsrum.

»Somme tider er det ’Tsunami’ og somme tider er det ’Susan Himmelblå’, der er vores sejrsmusik. Det er sådan lige efter hvad stemningen er til. Men i dag valgte DJ Rømer (Marcel Rømer, red.), at det skulle være ’Susan Himmelblå’,« fortæller Sønderjyskes Johan Absalonsen, der både fik en sejr og et mål i 33-års fødselsdagsgave.

Den stærke kantspiller var derfor glad efter sejrsmusikken var stilnet af.

Også selv om han måtte udgå allerede i pausen med en skade.

»Jeg røg ind i en duel og fik et knæ i siden.  Jeg prøvede at få den i gang igen, men det ville den ikke. Heldigvis er det vist bare et slag,« fortæller han.

SønderjyskEs Johan Absalonsen til 2-2 i Superligakamp mellem Brøndby-SønderjyskE på Brøndby Stadion søndag den 16 september 2018.
SønderjyskEs Johan Absalonsen til 2-2 i Superligakamp mellem Brøndby-SønderjyskE på Brøndby Stadion søndag den 16 september 2018. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Absalonsen, der tidligere i karrieren har optrådt i Brøndbys trøje, var både imponeret over sit holds spil og det resultat, spillet resulterede i.

»Vi spiller lidt på de præmisser, Brøndby også gør. Overfalds- og angrebsfodbold. Det prøver vi at tage over i vores spil i dag, og det lykkes vi skidegodt med. Vi vinder rigtig mange bolde højt på banen og får mange kontrachancer på Brøndby Stadion. Jeg tror ikke, jeg har oplevet at vi har haft så mange chancer, som vi havde i dag,« siger han.

»Jeg føler fra starten af kampen, at de er til at ryste. Hvis vi går høj på dem, kan vi gå ind og ramme dem hårdt og gøre dem sårbare. Det lykkedes, og slev om vi kom bagud 2-1 kunne vi mærke, at vi blev ved med at skabe chancer. Det gav blod på tanden og selvtillid til at blive ved med at presse på,« slutter han.

Med søndagens sejr kravlede Sønderjyske op på Superligaens niendeplads. To point fra den top seks-placering, der er målet.