Viktor Fischer var godt i gang med at forklare sig, da Ståle Solbakken pludselig dukkede op i mixed zone.

Den norske FC København-manager gik ind foran angriberen.

»Jeg forklarer straffesituationen,« sagde nordmanden i sjov og fik både journalisterne og Fischer selv til at grine.

»Øh, hvad hedder det…for helvede også, altså,« sagde en grinende Fischer, der for en stund havde tabt tråden, mens Solbakken gik videre med et smil på læben.

Få timer forinden var der dog langtfra smil og latter mellem de to, efter Viktor Fischer valgte ikke at tage det straffespark, som FCK fik tidligt i søndagens kamp mod AGF. I stedet blev det taget af Kenan Kodro - der brændte. En situation, som fik FCK-træneren til at rase ind mod Fischer.

Ståle Solbakken fik lige hylet Viktor Fischer ud af den mixed zone.
Ståle Solbakken fik lige hylet Viktor Fischer ud af den mixed zone. Foto: NORDE ERNST VAN
Vis mere

Men selv om raseriet for en kort stund var udskiftet med latter nede i mixed zone, så vendte alvoren tilbage få minutter senere, da Fischer blev stillet endnu et spørgsmål omkring straffesparkssituationen.

»Så du gav ham (Kodro, red.) bare bolden og sagde ’Den tager du'?« spurgte en journalist.

»Ja, det gjorde jeg, det gjorde jeg. Det gjorde jeg. Altså, øh… ja, nu gider jeg fandeme ikke snakke mere om det skide straffespark,« sagde Fischer, og på et splitsekund forvandlede det sædvanlige kække smil sig til en alvorlig grimasse.

En grimasse, som afslørede, at straffesparkssituationen i den grad nagede den ellers humørfulde FCK-angriber. Her kan du læse, hvad han ellers sagde om straffesparket i kampen, der endte 1-1.