En lang kø af gule Brøndby-fans snor sig rundt om BioNutria Park i Randers. Klokken er lidt over syv, det er mandag aften, og der er over en time til, at kampen mellem Randers FC og Brøndby IF fløjtes i gang.

Men inde på stadion udgør den hoppende og syngende mur af Brøndby-fans allerede det meste af udebaneafsnittet, som i dagens anledning er blevet udvidet med familieafsnittet.

Mens flere strømmer til, lister små grupper af Randers-tilhængere sig ind på stadion og begynder at fylde de lyseblå plasticsæder ud, som var det starten på et puslespil med mange tusinde brikker. Herfra kan de høre den gule hær af Brøndby-fans synge den samme sang igen og igen. En sang som, ud fra teksten at dømme, er blevet skrevet i kølvandet på sidste sæson.

»Brøndby IF, fra Vestegnen. Hvor ingen tuder og man stiller op igen. På trods af alt, hvad der er sket. Så gir' vi aldrig op, det' vores mentalitet«

Hvis man var i tvivl om, hvordan Brøndby-tilhængerne ville tackle sidste sæsons store skuffelse, fik vi svaret denne mandag aften i Randers.