Med søndagens nederlag til FC Midtjylland har OB tabt 9 kampe i streg på MCH Arena. Der tegner sig med andre ord et decideret 'Herning-kompleks', og OB-spillerne skyndte sig da også ud i spillerbussen efter kampen.

Knapt var FCM-spillerne kommet ind fra deres sejrshyldest inde på banen, da de første OB-spillere havde forladt stadion.

Iført grå sweatpants og sorte hættetrøjer og med kakaomælke og drikkeyoghurter i hånden sjoskede de forbi mixed zone og ud i spillerbussen.

»Det er med at komme hjem og få ladt batterierne op. Vi spiller igen fredag,« sagde OB-anfører Janus Drachmann efter kampen og uddybede.

»Selvfølgelig er folk også skuffede. Over vores egen præstation først og fremmest. Og det skal vi også være, for vi leverede ikke nok i dag. Så det er både skuffelse, og så skal folk bare hurtigt ud i bussen og få noget mad indenbords, så man kan restituere og være klar til fredag.«

Det er også et tætpakket påskeprogram, som OB og resten af Superliga-holdene står over for disse dage.

På fredag tager OB hjemme mod FC Nordsjælland, inden turen går til Esbjerg fire dage senere.

Og mon ikke OB-mandskabet er glade for, at de nu ikke har flere kampe i Herning tilbage?

Drachmann understregede i hvert fald efter kampen, at MCH Arena ikke er sjovt sted at spille som udehold.

»Det er svært for alle hold her på MCH Arena. Det er ikke mange kampe, de taber. De har en utrolig stor tro på tingene, i og med de ikke taber ret ofte. Og så er det bare sindssygt svært at spille her,« sagde Janus Drachmann efter kampen.

Efter denne Superliga-runde har OB kun ét point ned til Esbjerg på fjerdepladsen, mens Brøndby og FC Nordsjælland følger lige efter. Dermed kommer fynboerne til at kæmpe hårdt for at bevare tredjepladsen og bronzemedaljen. Og det kræver, at holdet rejser sig fra endnu et nederlag i Herning.

»Vi skal op på det niveau, vi har vist i rigtig mange kampe. Vi har spillet rigtig fin fodbold, skabt masser af chancer, været offensive og med masser energi. Så vi skal have humør ind i truppen her i løbet af ugen, og så er vi klar til at slå FC Nordsjælland fredag,« sagde Janus Drachmann.